Ajankohtaista

Autamme mielellämme myös henkilökohtaisesti – ota yhteyttä viestintäämme (yhteyshenkilöt oikealla) tai asiantuntijoihimme, jotka löydät henkilöstöhaun kautta. Ajankohtaisista asioista saat tietoa myös uutiskirjeistämme, jotka voit tilata suoraan sähköpostiisi.

Tiedotteet

  • Asuntorakentamisessa kevät on menetetty ja syksykin näyttää heikolta (Mediatiedote)

    Asuntorakentamisen ensimmäinen vuosipuolisko on jo hukattu, kun maaliskuusta lähtien uusia kohteita on lähtenyt käyntiin poikkeuksellisen vähän. Kolme neljästä tälle vuodelle arvioidusta asuntoaloituksesta on kaavailtu syksyksi, mutta ne ovat vielä täysin toiveiden varassa, osoittaa Rakennusteollisuus RT:n toukokuun lopussa jäsenyrityksilleen tekemä asuntotuotantokysely.

  • Rakentajat vieraslajien kimpussa

    Vuosaarenhuippu on upea, ihmisen rakentama ympäristö, jossa jäljitellään luontaista ympäristöä. Itä-Helsingissä sijaitseva ainutlaatuinen virkistysalue käsittää 53 hehtaarin kokoisen niittyalueen ja sitä ympäröivän metsän. Alue on myös oiva paikka perehtyä vieraslajien torjuntaan.

  • Oulun rakennusvalvonta sai lisää valtuuksia resursseihin RT:n kanssa tehdyn yhteistyön tuloksena

    Oulussa on muiden kasvukeskusten tavoin rakennettu viime vuodet vilkkaasti, ja kaupungin rakennusvalvonta on ollut lisäresurssien tarpeessa. RT onnistui yhteistyöllä myötävaikuttamaan Oulun rakennusvalvonnan resurssien lisäämiseen sekä rekrytointiprosessin sujuvoittamiseen.

Lausunnot