Talonrakennusteollisuuden Sisä-Suomen Piiri ry 1970-2020

Talonrakennusteollisuuden Sisä-Suomen Piiri ry aloitti toimintansa helmikuussa 1970 ja täytti tänä vuonna 50 vuotta! Piiri on vanhin talonrakentajien piiriyhdistyksistä! Sen laaja jäsenkunta ja aktiiviset jäsenet vievät koko alaa eteenpäin. Nyt julkaistu kirja on jatkoa 40-vuotisjulkaisulle. Kymmenen vuotta sitten teoksemme sai nimen ”Yhteiskunnan ytimessä” ja nyt jatkumona sille ”Tulevaisuuden rakentajat”. Mikä kuvaakaan paremmin rakentajien asemaa juuri tällä hetkellä jälleenrakentamisteeman aikana! Rakennamme yhdessä tulevaisuuden tänään!

TULEVAISUUDEN RAKENTAJAT

Talonrakennusteollisuuden Sisä-Suomen Piiri ry 1970–2020 -kirja luo mielenkiintoisen katsauksen rakentajan arjen muutoksiin maassamme. Rakentaminen on aina ollut osa yhteiskunnallista muutosta, ja sitä monet kirjat tarinatkin peilaavat. Yllättävän monet tänä päivänä uudelta tuntuvat asiat ovat olleet ajankohtaisia jo vuosikymmeniä sitten. 

Kirja aukeaa kuvasta sähköisenä e-kirjana. 

Tulevaisuuden rakentajat -kirja on julkaistu Talonrakennusteollisuuden Sisä-Suomen Piirin täyttäessä 50 vuotta. Yhdistyksen vaiheet on kirjattu ylös aiemminkin kahdesti, eikä enää tehty perinteistä, kronologisesti etenevää historiikkia. Tulevaisuuden rakentajat keskittyy viimeksi kuluneen vuosikymmenen tapahtumiin ja ennen kaikkea toiminnan painopisteisiin ja niissä tapahtuneisiin muutoksiin. 

Lisätietoja antaa aluepäällikkö Jari Lehtonen, puh. 050 911 6788

Suora linkki sähköiseen e-kirjaan (ISSUU)