Raksa Coach

Talonrakennusteollisuuden Itä-Suomen piirin Raksa Coach -hanke käynnistyi 1.8.2016. Tälle sivulle kootaan lisätietoja hankkeesta ja sen etenemisestä. Hanketta rahoittavat Etelä-Savon ELY-keskus ja Kuopion kaupunki ja se toimii Pohjois-Savon alueella.

Hankkeen tavoitteena on luoda uusi nopean koulutuksen malli rakennusalalle ja sitä kautta tarjota erityisesti maahanmuuttajille mahdollisuus päästä osaksi suomalaista työelämää ja yhteiskuntaa aiempaa nopeammin.

Pohjois-Savon alueen rakennusyritykset ovat aktiivisesti mukana tarjoamalla harjoittelupaikkoja hankkeessa mukana oleville opiskelijoille. Yrityksiin koulutetaan työpaikkaohjaajia, joilla on valmiudet ohjata ulkomaalaistaustaisia harjoittelijoita sekä opastaa suomalaisen työkulttuurin alkeita.

Raksa Coach -seminaarin satoa 3.5.2017:
Maahanmuuttajien ja suomalaisnuorten nopean ammatillisen koulutuksen Raksa Coach -hanke on hyvässä vauhdissa Pohjois-Savossa

Tiedote 6.6.2016: 
Uraauurtava koulutushanke alkaa elokuussa Pohjois-Savossa

Rakennuslehden artikkeli 9.9.2016:
Maahanmuuttajista rakentajia pikakoulutuksella Kuopiossa

Tiedote: 23.9.2016:
Raksa Coach -hanke vauhdilla käyntiin

Tapahtuma: Raksa Coach -seminaari 3.5.

Lisätietoja hankkeesta antaa projektipäällikkö Tiina Pursiainen. Hankkeen blogin löydät osoitteesta http://raksacoach.blogspot.fi/.