Turvallisuusviikkoa 2023 vietetään toukokuussa

Tänä vuonna rakennusalan yhteistä turvallisuusviikkoa vietetään viikolla 19, 8. - 12. toukokuuta. Tälle sivulle on myös listattu viikon tapahtumia, lista päivittyy.

Lataa viestintämateriaalia

Bannereita someen ja nettisivuille sekä juliste. Lataa täältä yhteisen turvallisuusviikon viestintämateriaalia. Käytä ennakkoon mainostamaan viikkoa ja viikon aikana kun kerrot tapahtumista.

Lataa turvallisuusviikon viestintämateriaalia

Tapahtumia turvallisuusviikolla

Maanantaina järjestetään jälleen INFRAn Monttumaanantai. Tiistain Viisaat kypärät yhteen -seminaari  järjestetään tällä kertaa Ilmailumuseossa Vantaalla. Kattokeskiviikkona aamupäiväseminaari yhdessä Etelä-Suomen AVI:n kanssa Helsingissä. Viikon aikana järjestetään myös runsaasti alueellisia tapahtumia. Tapahtumat päivittyvät tälle sivulle.

Monttumaanantai 8.5. Helsingissä

MVR-kalibrointitilaisuus klo 9-13 järjestetään  Kalasatamassa Helsingissä. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen tulossa pian.
Lisätiedot kati.kaskiala@infra.fi

Viisaat kypärät yhteen -seminari  9.5. Ilmailumuseo Vantaa

Päästetään turvallisuusajatukset lentoon! Turvallisuusviikon pääseminaarissa kuullaan tapaturmista oppimisesta ja siitä, miten erilainen toiminta töissä ja kotona voi näkyä turvallisuudessa. Työmaaesimerkissä selviää, mistä rakentuu toimiva yhdessä tekemisen malli. Iltapäivällä puhetta turvallisuuskilpailuista ja Uudenmaan työturvallisuuskilpailujen palkintojenjako.

Ilmoittaudu tästä Viisaat kypärät yhteen -seminaariin
Lataa tästä seminaarin esite 

Kattokeskiviikko 10.5. Helsingissä

Kattokeskiviikko on kattotöiden turvallisuusaamu, jonka tavoitteena on parantaa vesikattoalan työturvallisuutta ja yhteisten pelisääntöjen noudattamista. 

Ohjelma ja ilmoittautuminen Kattokeskiviikon aamupäiväseminaariin

 Alueellisia tapahtumia 

Satakunnan TT-viikon päätapahtumana on  vierailu Skanskan Pohjois-Porin Monitoimitalon työmaalla maanantaina 8.5. klo 12.00. Lisätiedot kimmo.lang(at)rt.fi

Oulussa järjestetään tiistaina 9.5. talonrakennusteollisuuden työturvallisuuskierroksia jäsenyritysten työmailla. Keskiviikkona 10.5. järjestetään Oulussa Pohjois-Suomen ja Lapin alueen  rakennusalan oppilaitoksille työturvallisuusinfo aamupäivällä.
Lisätiedot juha.mantynen(at)rt.fi