RT:n strategia 2028

Rakennusteollisuus RT:n strategia ohjaa liittoyhteisön yhteistä toimintaa vuosina 2023–2028.

Rakennusteollisuus RT toimii rakennusalan yritysten ja niiden muodostamien toimialayhdistysten yhteisenä keskusjärjestönä ja edustaa koko alaa elinkeinopoliittisissa, teknisissä sekä työmarkkinaa koskevissa asioissa. RT:n perustehtävänä on edistää jäsenyritystensä toimintaedellytyksiä ja yhteistoimintaa alan kehittämiseksi.

Toimintaympäristön murroksessa roolimme korostuu entisestään. Uudistettu strategiamme 2028 ohjaa RT:n yhteistä toimintaa vuosina 2023-2028 ja tarjoaa syötettä ratkaisujen rakentamiseen, toiminnan suunnitteluun, jäsenpalveluiden kehittämiseen ja vaikuttamiseen. 

Strategia 2028 on matka, jonka päässä siintää uudistunut rakennusteollisuus. Visionamme on kestävästi kasvava ja turvallinen Suomi, jossa elinympäristöjen ja rakentamisen merkitys hyvinvoinnin luojina ymmärretään. Tuleva strategiakausi vie tätä tavoitetta kohti.

Strategiamme kiteytyy valitsemaamme kolmeen teemaan:

  1. osaava ja vastuullinen rakennusteollisuus
  2. kasvun edellytykset ja toimivat markkinat
  3. vihreän siirtymän mahdollisuudet

Edistämällä näitä teemoja tavoitteellisesti luomme parempaa toimintaympäristöä yrityksille ja elinympäristöä ihmisille.

Se on myös tärkein tehtävämme: rakentaa hyvää yhdessä. Me RT:ssä haluamme jättää positiivisen jäljen. Siksi tuomme yhteen alamme toimijat ja näytämme tietä ratkaisuihin, joista tulevat sukupolvet kiittävät.

Materiaalit

Lisätietoja

Antti Aaltonen, johtaja 
Puh. 040 514 3626
antti.aaltonen(@)rt.fi