Tervetuloa yhteistyöjäseneksi!

Yhteistyöjäsenet ovat yrityksiä ja yhteisöjä, jotka tarjoavat jäsenillemme tärkeitä tuotteita ja palveluita. Yhdessä teemme infrarakentamisesta helpompaa, tehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää sekä kehitämme alan osaamista.

Vuonna 1954 perustettu INFRA ry yhdistää infra-alan rautaisimman osaamisen Suomessa. Yhteistyöjäsenille tarjoamme kullanarvoisia kontakteja ja näkyvyyttä oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Tule jäseneksi – porukalla meissä on voimaa! Lue alta jäsenetusi.

1. KIVENKOVAT KONTAKTIT. Stop hakuammunnalle! Kauttamme tavoitat infra-alan parhaat Suomessa. Voit osallistua jäsenyritysten tavoin kaikkiin INFRAn tapahtumiin ja ostaa niistä halutessasi myös lisänäkyvyyttä.
2. ALAN UUSIN TIETO. Saat INFRAn jäsentiedotteet, lehden ja uutiskirjeen sekä tunnukset ekstranetpalveluihin siinä missä muutkin jäsenemme.
3. UUTISIA, JOTKA LUETAAN. Erikseen sopien julkaisemme Infra-lehdessä ja uutiskirjeissämme maksutta yhteistyöjäsentemme toimituksellista materiaalia. Infra-lehden ilmoitushinnoista saat 50 % alennuksen.

Yhteistyöjäsenemme