| INFRA ry | INFRAn keskustoimisto

Tutustu infra-alaan ja tienaa -kampanja houkuttelee nuoria kokeilemaan kesällä infraa

INFRA ry järjestää yhteistyössä Keski-Suomen ja Uudenmaan piiriyhdistysten kanssa Tutustu infra-alaan ja tienaa -kampanjan 7.–18.6.2021. Nuorten palkkaamisen vinkit koottiin samalla uuteen oppaaseen, josta hyötyvät kaikki nuoren kesäduunarin palkkaamista kaavailevat.

INFRA ry piiriyhdistyksineen ja jäsenineen kokee nuorten palkkaamisen tärkeäksi. INFRA Keski-Suomen puheenjohtaja Jukka Tuominiemi ja INFRA Uudenmaan puheenjohtaja Juha Halonen ovat erityisesti ottaneet asian omakseen ja puhuvat nuorten palkkaamisen puolesta tulevaisuuden varmistamiseksi.

Tutustu infra-alaan ja tienaa -kampanja vie puheet kohti konkretiaa kesällä 2021. Kampanjaan osallistuu neljä yritystä: Keski-Suomesta Maajukka ja Maansiirto Harry Mäkelä sekä Uudeltamaalta VRJ Etelä-Suomi ja RTA Yhtiöt. Kuhunkin yritykseen on tarkoitus palkata kaksi nuorta, eli infra-alaan pääsee tutustumaan kahdeksan tulevaisuuden tekijää. 

Tutustumisjakso alkaa 7.6.2021 Rakennusteollisuuden koulutuskeskus Ratekon kanssa räätälöidyllä turvallisuuskoulutuksella. Päivä sisältää ePerehdytyksen ja työturvallisuuskorttikoulutuksen sekä INFRAn turvallisuusasiantuntija Kati Kaskialan luennon turvallisesta työskentelystä.

Palkkaisinko alle 18-vuotiaan kesätöihin? Lue opas nuorten palkkaamiseksi >