Tiedotteet ja uutiset

Osumia 9 kappaletta

 1. 17.5.2023

  INFRA ja SKAL: Suomi ehtii vielä terästäytyä EU:n väylärahoituksen hakemisessa – on toimittava viipymättä (Mediatiedote)

  Suomen on juuri nyt tehtävä kaikkensa EU:n CEF-tierahoituksen kotiuttamiseksi, muistuttavat SKAL ja INFRA. Tarvitsemme panostuksia tieverkolle enemmän kuin koskaan. Tiestöstä huolehtiminen on paitsi välttämätöntä saavutettavuuden ja huoltovarmuuden kannalta, myös osa maanpuolustusta.
 2. 11.5.2023

  Uudenmaan työturvallisuuskilpailussa palkittiin vuoden 2022 parhaat yritykset ja työmaat - infrasarja oli korkeatasoinen

  Infra-alan yrityssarjan voitti GRK Infra Oy. Työmaasarjan parhaaksi nousi Skanska Infra Oy:n Metsä Wood Lohjan uuden tukkihautomon työmaa. Skanska Infra sai myös pidettyä itsellään infra-alan kiertopalkinnon. Aliurakoitsijan kunniamaininta meni KSF Finland Oy:lle.
 3. 10.5.2023

  Päällystysammattilaisesta tulossa uhanalainen laji (Mediatiedote)

  Asfalttikoneiden kolonnan tien päällä bongaava saa onnitella itseään tänä kesänä. Koneista niitä käyttävine ammattilaisineen tuli harvinainen näky päällystysmäärien romahdettua. INFRA ry:n jäsenyrityksissä pelätään, ettei osaajia enää hevin löydy, kun korjausvelkaa aletaan joskus lyhentää.
 4. 30.3.2023

  Ilmastonmuutos runnoo väyläverkkoa, ja Suomi on siihen heikommin varautunut kuin voisi kuvitella (Mediatiedote)

  Talvi koettelee vielä lähes koko maata, mutta kun kevät lähiviikkoina koittaa, voi väylien kunto jälleen yllättää. Ilmastonmuutos uhkaa lisätä väyläverkon kulumista ja vaurioita. Alan järjestöt muistuttavat, että verkko ottaa muutokset vastaan valmiiksi alikuntoisena, sillä perusväylänpidon rahoitus on pidetty säästöliekillä koko 2000-luvun. Ratkaisuksi järjestöt tarjoavat tiestön rahoitusvajeen korjaamista.
 5. 21.3.2023

  Länsi-Suomen piiriyhdistykselle toiminnanjohtaja

  Etsimme INFRA Länsi-Suomelle TOIMINNANJOHTAJAA vastaamaan piiriyhdistyksen toiminnasta ja sen kehittämisestä.
 6. 30.1.2023

  Palkittu Karoliina Huusko: ”Jos nuori ei pääse valmistuttuaan infra-alan hommiin, hän jää tyhjän päälle”

  INFRA Pohjoinen jakoi OAMK:n opiskelija Karoliina Huuskolle stipendin hienosta opiskelusuorituksesta. Karoliina kiinnostui infrasta opiskelujen edetessä.
 7. 24.1.2023

  Yritykset rataselvityksistä: Iso kuva hukkuu (Mediatiedote)

  Uusi selvitys isojen ratahankkeiden investointi- ja rahoitusedellytyksistä keskittyy infrayritysten mielestä liikaa hankkeet toteuttavien hankeyhtiöiden liiketaloudelliseen kannattavuuteen. ”Samalla hukkuu iso kuva siitä, mikä on Suomen logistisen kilpailukyvyn kannalta kannattavaa”, INFRAn toimitusjohtaja Paavo Syrjö toteaa.
 8. 19.1.2023

  Vahvaa osaamista INFRAn riveihin – TkT Nina Raitanen aloittaa kesän  kynnyksellä INFRAssa

  Tekniikan tohtori Nina Raitanen aloittaa INFRAn asiantuntijatehtävissä 1. kesäkuuta. Nina Raitanen on toiminut aiemmin Tieyhdistyksen toimitusjohtajana. Ninan toimenkuva tarkentuu ja siitä tiedotetaan yksityiskohtaisemmin myöhemmin.
 9. 19.1.2023

  Infra-alan vetovoimaa on vaikea vastustaa − Mauritz Knuts palaa juurilleen INFRA Pohjanmaan toiminnanjohtajana

  Mauritz Knuts, 39, on INFRAn Pohjanmaan piirin uusi toiminnanjohtaja. Hän siirtyy INFRAlle Vaasanseudun Kehitys Oy Vasekista.