Rekisteröidy RT:n jäsensivujen uudeksi käyttäjäksi

Rakennusteollisuus RT ry:n jäsensivuille eli ekstranet-palveluun tarvitset omat, henkilökohtaiset tunnukset (käyttäjätunnus ja salasana). Voit tilata tunnukset alla olevalla rekisteröitymislomakkeella.

Jos sinulla on jo tunnukset INFRA ry:n sivuille, sinun ei tarvitse erikseen täyttää lomaketta vaan voit samoilla tunnuksilla käyttää myös RT:n jäsensivuja.

Huomioithan, että käyttäjätunnuksia jäsensivuille voivat hakea ainoastaan RT:n jäsenyritykset.

Palvelu on suunnattu vain yrityksen toimihenkilöille ja johdolle. Tunnuksen saaminen edellyttää, että käyttäjällä on yrityksen sähköpostiosoite. Yritysten tiedot tarkistetaan. 

Oletko suorittamassa ePerehdytystä?

ePerehdytyksen suorittamiseen ei tarvita RT:n jäsensivujen tunnuksia. Lue lisää ePerehdytyksen suorittamisesta RATEKOn kotisivuilta rateko.fi/ekoulutus/eperehdytys/ tai ota yhteys eKoulutusten asiakaspalveluun: +358 9 1299 345 / ekoulutukset@rateko.fi.

ePerehdytyksen käyttöönottoon liittyviä ohjeita saat Vastuu Groupin sivuilta: https://support.vastuugroup.fi/hc/fi/articles/115005735349.

Kirjoita rekisteröitymislomakkeen sähköpostikenttään työsähköpostisi osoite, josta muodostuu myös käyttäjätunnuksesi.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Kun olet täyttänyt tiedot, paina "Lähetä" -nappia. Saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Normaalisti tunnuksen saaminen kestää vain muutaman minuutin, mutta toisinaan tiedot joudutaan käsittelemään manuaalisesti, jolloin saat tunnukset muutaman arkipäivän kuluessa.

Voit halutessasi vaihtaa salasanan mieleiseksesi kirjautumalla palveluun, klikkaammalla sivun oikeasta yläreunasta nimeäsi ja muuttamalla omia tietojasi. 

Ongelmia rekisteröitymisessä?

Huomioithan, että yrityksen y-tunnuksessa on seitsemän numeroa, väliviiva ja tarkistusmerkki, eli se on muotoa 1234567-8. Kirjoita tunnus tässä muodossa, jotta se toimii. Järjestelmä ei tunnista väärässä muodossa kirjoitettuja tunnuksia.

Mahdollisissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä Rakennusteollisuus RT ry:n viestintään: rt@rakennusteollisuus.fi.