Tiedotteet

Rakennusteollisuus RT:n ja sen viiden toimialan tiedotteita ja uutisia.

Osumia 42 kappaletta

 1. 9.5.2023

  Uudenmaan työturvallisuuskilpailussa palkittiin vuoden 2022 parhaat yritykset ja työmaat (Mediatiedote)

  Rakennusala edistää turvallisuutta monin eri tavoin, kuten alueellisilla työturvallisuuskilpailuilla. Uudellamaalla järjestettävässä Turvallisesti 2000-luvulla -työturvallisuuskilpailussa turvallisuutta mitattiin jo 26. kerran.
 2. 11.1.2023

  Turvallisuus alkaa minusta 2023 - kilpailu turvallisimmasta talonrakennustyömaasta käyntiin (Mediatiedote)

  Työturvallisuuskilpailut ovat osoittautuneet hyväksi tavaksi kehittää turvallisuusjohtamista ja vaikuttaa työntekijöiden asenteisiin. Ne ovat yksi työkalu matkalla kohti kokonaan tapaturmattomia työmaita. Tämän vuoden valtakunnallisessa kilpailussa nostetaan esiin putoamissuojausta.
 3. 16.5.2022

  Uudenmaan työturvallisuuskilpailussa palkittiin vuoden 2021 parhaat yritykset ja työmaat (Mediatiedote)

  Rakennusala edistää turvallisuutta monin eri keinoin, yksi niistä on työmaiden väliset alueelliset työturvallisuuskilpailut. Uudellamaalla järjestetty perinteikäs Turvallisesti 2000-luvulla -työturvallisuuskilpailu täyttää tänä vuonna 25 vuotta. Kilpailussa palkittiin vuoden 2021 parhaat yritykset ja työmaat Rakennusteollisuuden turvallisuusviikon pääseminaarissa. Kunniamaininnoin palkittiin esimerkillisesti turvallisuuden huomioinut rakennuttaja ja aliurakoitsijat.
 4. 22.10.2021

  Rakentaminen on kuin joukkueurheilua, mutta yhdellä erolla: turvallisuuden nimissä jokainen saa puhaltaa pilliin (Mediatiedote)

  Tällä viikolla vietetään kahdeksatta kertaa rakennusalan yhteistä turvallisuusviikkoa. Vaikka hyvää kehitystä on tapahtunut, turvallisuutta pitää viedä yhdessä voimalla eteenpäin.
 5. 17.8.2021

  Sarjakuva turvallisuudesta seitsemällä eri kielellä (Mediatiedote)

  Suomenkielisenä aiemmin ilmestynyt, suosittu RAXA-sarjakuvavihko on nyt käännetty kuudelle eri kielelle. Kaikki sarjisvihot on luettavissa sähköisesti.
 6. 2.3.2021

  Pelti ei Uudenmaan työturvallisuuskilpailussa kolissut: vuoden 2020 parhaat työmaat ja yritykset palkittiin (Mediatiedote)

  Hyvä turvallisuuskulttuuri, kaikkien työmaalla työskentelevien turvallisuudesta huolehtiminen, asiakirjat ja luettelot aina ajan tasalla. Uudenmaan työturvallisuuskilpailun voittajat löytyivät, vaikka pandemia rajoittikin kilpailun järjestämistä. Kilpailussa palkittiin jälleen myös paras rakennuttaja, joka sai kehuja etenkin ennakoivaan työsuojeluun panostamisesta.
 7. 9.4.2020

  Uudenmaan työturvallisuuskilpailussa palkittiin vuoden 2019 parhaat yritykset ja työmaat (Mediatiedote)

  Rakennusala edistää turvallisuutta monin eri keinoin, yksi niistä on työmaiden väliset alueelliset työturvallisuuskilpailut. Uudenmaan alueella yli 20 vuotta toteutetun Turvallisesti 2000-luvulla -työturvallisuuskilpailun vuoden 2019 parhaat yritykset ja työmaat on valittu. Kilpailussa palkittiin myös paras rakennuttaja, jonka ansioina pidettiin turvallisuuskoordinaattorien hyvää toimintaa ja turvallisuusäännösten edellyttämien asiakirjojen mallikasta hoitamista.
 8. 20.11.2019

  Rakennusalan AMK-opiskelijoille stipendejä ansiokkaasta työelämäyhteistyöstä

  Talonrakennusteollisuus ry:n hallitus päätti tänä vuonna kohdistaa vuotuiset stipendit väitöskirjatutkimusten sijaan ammattikorkeakouluopiskelijoille. Stipendit ovat suuruudeltaan 2 000 euroa.
 9. 1.10.2019

  UPI sai uuden suunnannäyttäjän

  Talonrakennusteollisuuden Uudenmaan aluetoimisto sai 1. lokakuuta uuden luotsin, kun nykyinen aluepäällikkö Hannu J. Mäkinen jää eläkkeelle. Mäkisen seuraajaksi nimitetty Diana Råman kertoo alla itsestään ja ajatuksiaan rakentamisesta.
 10. 11.4.2019

  Uudenmaan työturvallisuuskilpailu: Turvallinen työmaa on rakentajien ja rakennuttajien yhteinen päätös (Mediatiedote)

  Ei yhtään vakavaa tapaturmaa. Hyvät toimintamallit varmistamassa, että kaikilla työmailla vallitsee yhtenäinen hyvä turvallisuuskulttuuri. Huolehditaan kaikkien työmailla työskentelevien turvallisuudesta ja asiakirjat ja luettelot pidetään aina ajan tasalla. Siinä joitain seikkoja, joilla voitettiin rakennusalan Uudenmaan työturvallisuuskilpailun rakennuttajapalkinto tänä vuonna. Kilpailussa palkittiin myös talonrakennuksen ja infra-alan viime vuoden parhaat yritykset ja työmaat.
 11. 25.2.2019

  Talonrakennusteollisuus ry:n Uudenmaan aluetoimistolle haetaan uutta vetäjää