Tiedotteet

Rakennusteollisuus RT:n ja sen viiden toimialan tiedotteita ja uutisia.

Osumia 9 kappaletta

 1. 24.1.2023

  Yritykset rataselvityksistä: Iso kuva hukkuu (Mediatiedote) (INFRA ry)

  Uusi selvitys isojen ratahankkeiden investointi- ja rahoitusedellytyksistä keskittyy infrayritysten mielestä liikaa hankkeet toteuttavien hankeyhtiöiden liiketaloudelliseen kannattavuuteen. ”Samalla hukkuu iso kuva siitä, mikä on Suomen logistisen kilpailukyvyn kannalta kannattavaa”, INFRAn toimitusjohtaja Paavo Syrjö toteaa.
 2. 23.1.2023

  Uusi opas täydentää kiinteistöjen digiturvaohjetta

  Kiinteistöjen turvallisuusjärjestelmien digiturvallisuus on herättänyt kysymyksiä eri toimijoiden keskuudessa. Vastauksia löytyy juuri julkaistussa Turvallisuusjärjestelmien digitaalinen turvallisuus -ohjeistuksessa. Se täydentää jo aiemmin julkaistua Rakennusten digitaalinen turvallisuus -ohjeistusta.
 3. 19.1.2023

  Vahvaa osaamista INFRAn riveihin – TkT Nina Raitanen aloittaa kesän  kynnyksellä INFRAssa (INFRA ry)

  Tekniikan tohtori Nina Raitanen aloittaa INFRAn asiantuntijatehtävissä 1. kesäkuuta. Nina Raitanen on toiminut aiemmin Tieyhdistyksen toimitusjohtajana. Ninan toimenkuva tarkentuu ja siitä tiedotetaan yksityiskohtaisemmin myöhemmin.
 4. 19.1.2023

  Infra-alan vetovoimaa on vaikea vastustaa − Mauritz Knuts palaa juurilleen INFRA Pohjanmaan toiminnanjohtajana (INFRA ry)

  Mauritz Knuts, 39, on INFRAn Pohjanmaan piirin uusi toiminnanjohtaja. Hän siirtyy INFRAlle Vaasanseudun Kehitys Oy Vasekista.
 5. 19.1.2023

  Poikkeuksellinen vuosi 2022 päättyi positiivisiin lukuihin (Mediatiedote)

  Poikkeuksellinen ja haastava vuosi 2022 päättyi LVI-tukkumyyntitilaston valossa positiivisen puolelle. Kasvulukemat taittuivat jo kolmannella kvartaalilla ja neljäs mentiin jo varsin maltillisin lukemin, plussalla kuitenkin. Uuteen vuoteen lähdetään sumein näkymin ja kaikkiin ennusteisiin on tässä maailmantilanteessa syytä suhtautua suurella varauksella.
 6. 12.1.2023

  ”Toivon, että tämä temppu onnistuu”

  Norjalaisyrityksen mahdollinen miljardi-investointi Inkoossa voi osoittautua laajemman investointiaallon ensi airueeksi. Rakennusteollisuus RT:n hallituksen johdossa aloittanut Kreaten Timo Vikström toivoo niin valtiojohdolta kuin elinkeinoelämältäkin onnistumista ennakoinnissa ja kisakunnon ylläpidossa, jotta sijoittajakiinnostus ei törmää esteisiin.
 7. 11.1.2023

  Vuoden 2023 alusta voimaan tulevia säädöksiä

  Vuoden 2023 alussa astuu voimaan useita säädöksiä ja lakimuutoksia.
 8. 11.1.2023

  Turvallisuus alkaa minusta 2023 - kilpailu turvallisimmasta talonrakennustyömaasta käyntiin (Mediatiedote)

  Työturvallisuuskilpailut ovat osoittautuneet hyväksi tavaksi kehittää turvallisuusjohtamista ja vaikuttaa työntekijöiden asenteisiin. Ne ovat yksi työkalu matkalla kohti kokonaan tapaturmattomia työmaita. Tämän vuoden valtakunnallisessa kilpailussa nostetaan esiin putoamissuojausta.
 9. 10.1.2023

  RT sai hallituksensa johtoon avoimuuden puolestapuhujan, jonka käteen istuu niin kiikarit, lumilapio kuin lätkämailakin

  Rakennusteollisuus RT:n hallituksen puheenjohtajana aloittanut Kreaten Timo Vikström haluaa jäsenten löytävän itsensä RT:n strategiasta ja saavan siitä kipinän uudistuksiin. Vapaalla uusi puheenjohtaja innostuu pipolätkästä, mutta tulevaisuuden isoista linjoista ei pukukopeissa tai pelien jälkilöylyissä päätetä; kapteenina Vikström haluaa luotsata alaa kohti yhä suurempaa avoimuutta ja läpinäkyvyyttä.