Tiedotteet

Rakennusteollisuus RT:n ja sen viiden toimialan tiedotteita ja uutisia.

Osumia 143 kappaletta

 1. 1.12.2022

  RT:n uuden strategian kantava ajatus: Rakennamme hyvää yhdessä

  RT:n syyskokouksessa 1. joulukuuta vahvistettiin uudistettu strategiamme. Se ohjaa yhteistä toimintaamme vuosina 2023-2028 ja tarjoaa syötettä ratkaisujen rakentamiseen, toiminnan suunnitteluun, jäsenpalveluiden kehittämiseen ja vaikuttamiseen.
 2. 1.12.2022

  Timo Vikström aloittaa RT:n puheenjohtajana

  Rakennusteollisuus RT:n hallituksen puheenjohtajaksi valittiin liiton syyskokouksessa Kreate-konsernin toimitusjohtaja Timo Vikström. Kaksivuotinen puheenjohtajakausi alkaa vuoden 2023 alussa.
 3. 1.12.2022

  Rakennusteollisuus esittää eduskuntavaaleihin vaatimusten sijaan lupauksia (Mediatiedote)

  Ensi kevään eduskuntavaaleissa on kolme haastetta, jotka eivät voi odottaa: talous, turvallisuus ja vihreä siirtymä. Näistä myös riippuu ihmisten ja koko yhteiskunnan hyvinvointi ja näiden ratkaisemiseen haluamme osallistua, Rakennusteollisuus RT:n toimitusjohtaja Aleksi Randell sanoo.
 4. 1.12.2022

  Strategia uudistaa myös RT:n brändin – suuntaus tulevaan ja lisää inhimillisyyttä (Mediatiedote)

  Samalla kun Rakennusteollisuus RT on määrittänyt strategiansa vuosiksi 2023–2028, se on päivittänyt tämän pohjalta myös brändi-identiteettinsä. Uudella visuaalisella ilmeellä ja äänensävyllä haluamme viestiä entistä tuoreemmalla ja vaikuttavammalla tavalla.
 5. 1.12.2022

  Lupaamme rakentaa Suomesta turvallisemman ja saavutettavamman – kunhan rahoitus on kunnossa (INFRA ry)

  INFRA ry:llä on kevään eduskuntavaalien alla kolme kovaa lupausta suomalaisille.
 6. 1.12.2022

  Metsä Fibren Kemin biotuotetehdas on valittu vuoden 2022 Paalutustyömaaksi (Mediatiedote)

  Vuoden 2022 Paalutustyömaaksi on valittu Suomen metsäteollisuuden historian suurin investointi Metsä Fibren Kemin biotuotetehdas.
 7. 1.12.2022

  Rasvasta makua, muttei viemärin tuketta (Mediatiedote)

  Joulukuu on tunnetusti herkkukuukausi. Kaikenlaisten herkkujen valmistuksessa on syytä muistaa, että paistorasvoja ei saa kaataa viemäriin. Se kun on varsin pitkäaikainen vieras putkistossa ja voi tukkia viemärin.
 8. 29.11.2022

  Vesi kosteikkoon - ei pelloille ja kellareihin

  Rakentamisella on aina vaikutuksensa luontoon – ja myös vesialueisiin. Koska ihmissilmä ei näe pinnan alle, on niiden muutoksia haastavampi hahmottaa. Luontopohjainen rakentaminen ja siihen liittyvät ratkaisut ovat tulevaisuuden tapa, joka on tärkeä saada mukaan kaikkeen rakentamiseen.
 9. 24.11.2022

  ”En ole koskaan kierrättänyt, enkä kierrätä nytkään” – kannattaisiko kuitenkin?

  Raaka-aineiden ja energian hinnan nousu ovat tuoneet kiertotalouden lähemmäksi yhä useamman arkea. ”Kiertotalouden perusajatuksena on säästää energiaa ja luonnonvaroja sekä rahan kulutusta – ja jopa löytää uusia ansaintakeinoja”, sanoo Suomen ensimmäinen kiertotalousinsinööri Tuomas Kohvakka.
 10. 24.11.2022

  Turun toripaviljongeille Vuoden Teräsrakenne -palkinto (Mediatiedote)

  Vuoden Teräsrakenne kuuluu merkittäviin suomalaisiin arkkitehtuuripalkintoihin. Palkinnon saa arkkitehtonisesti korkeatasoinen sekä terästä ja muita metalleja rakentamisvaiheessa oivaltavasti hyödyntänyt rakennushanke. Riippumaton palkintolautakunta, jonka puheenjohtajana toimi tänä vuonna arkkitehti SAFA Juho Grönholm ALA Arkkitehdeista, valitsi Teräsrakenneyhdistykselle lähetettyjen ehdotusten joukosta Vuoden 2022 Teräsrakenne -palkinnon voittajaksi Turun toripaviljongit. Palkinto julkistettiin Helsingissä 23.11. Teräsrakenne-päivässä.
 11. 23.11.2022

  Mia Toivanen KIRA-kasvuohjelman ohjelmajohtajaksi (Mediatiedote)

  Hallintotieteiden tohtori Mia Toivanen on nimetty KIRA-kasvuohjelman ohjelmajohtajaksi kolmen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen 1.1.2023 alkaen. Toivanen siirtyy ohjelmajohtajan tehtävään Owal Group Oy:stä missä hän on osakkaana vastannut kiinteistö- ja rakentamisalan kehittämishankkeiden tuesta ja arvioinneista.