Avoimet työpaikat

Rakennusteollisuus RT edustaa laajasti rakennusalan yrityksiä talonrakennus- ja rakennustuoteteollisuudessa, infra- ja LVI-urakoinnissa, taloteknisessä teollisuudessa ja kaupassa sekä pintatoimialalla. Yhdessä kannamme vastuuta alan liiketoimintaedellytyksistä, kehittymisestä ja maineesta mutta myös elinympäristömme kestävyydestä, toimivuudesta ja laadusta. Olemme yksi Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n suurimmista jäsenliitoista.

Rakennusteollisuus RT hakee vakituiseen työsuhteeseen

KOULUTUSPOLITIIKAN ASIANTUNTIJAA

Tule kehittämään kanssamme rakennusalan koulutuskenttää, varmistamaan alan osaavan työvoiman riittävyys ja vauhdittamaan koko rakennetun ympäristön uudistumista.

Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan koulutus- ja työllisyyspoliittisia tavoitteita rakennusteollisuudessa, joka on yksi eniten suomalaisia työllistävistä toimialoista. RT on juuri uudistanut strategiansa, jota viet käytäntöön yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Strategisina tavoitteinamme ovat mm. kansainvälisyyden ja diversiteetin lisääminen alalla.

Pääasiallinen tehtäväsi on yhteistyön ja yhteydenpidon kehittäminen rakennusalan oppilaitosten, varsinkin ammatillisten oppilaitosten kanssa sekä vaikuttaminen alan opetussisältöihin. Oppisopimuskoulutuksen lisääminen ja täydennyskoulutuksen kehittäminen ovat tavoitteidemme keskiössä, mutta samalla on tarkoitus vauhdittaa alan murrosta mm. kiertotalouden sekä vähähiilisten ratkaisuiden kautta.

Toimenkuvaasi kuuluu myös koulutukseen ja työllisyyteen liittyvien tilastojen valmistelu ja ylläpito sekä esitysaineistojen koostaminen. Osaat myös tarvittaessa kirjoittaa lausuntoja, kannanottoja ja muita tekstejä.

Työssäsi suunnittelet ja järjestät sujuvasti tilaisuuksia ja seminaareja rakennusalan eri koulutusasteiden toimijoille ja sidosryhmille.

RT:llä on laaja alueellinen toimijaverkosto, jonka toiminnan kehittämiseen osallistut koulutus- ja työllisyyspoliittisten tavoitteiden osalta. Työ vaatii matkustamista ainakin Suomen sisällä.

Onnistuaksesi työssäsi loistavasti sinulla on hyvä olla mahdollisimman monta seuraavista:

  • Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto
  • 3-5 vuoden relevantti työkokemus
  • Riittävä ymmärrys rakennusteollisuudesta toimialana
  • Rakennusalan koulutuskentän tuntemus
  • Näkemystä täydennyskoulutuksen kehittämisestä ja TE-palveluista
  • Kokemusta koulutus- ja työllisyystilastojen käsittelystä
  • Microsoftin Office 365:n ja Teamsin sujuvaa käyttöä

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan, hyvät työsuhde-edut, kattavan työterveyshuollon ja mukavan työyhteisön. Viihtyisät toimitilamme ovat Helsingin ytimessä, osoitteessa Eteläranta 10.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV osoitteeseen rekry@rakennusteollisuus.fi. Toimithan nopeasti, sillä palkkaamme sopivan henkilön heti sellaisen löytyessä, kuitenkin viimeistään 3.4. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteiskuntasuhdepäällikkö Lauri Pakkanen,
p. 050 522 7797, lauri.pakkanen@rt.fi