Ajankohtaista

Autamme mielellämme myös henkilökohtaisesti – ota yhteyttä viestintäämme (yhteyshenkilöt oikealla) tai asiantuntijoihimme, jotka löydät henkilöstöhaun kautta. Ajankohtaisista asioista saat tietoa myös uutiskirjeistämme, jotka voit tilata suoraan sähköpostiisi.

Tiedotteet

  • Rakentamisessa on paljon mahdollisuuksia päästöjen vähentämiseen – tässä siihen keinoja (Mediatiedote)

    EU:n odottamat radikaalit päästövähennykset ovat suomalaisessa rakentamisessa mahdollisia, jos rakennusmateriaaleja arvioidaan tasapuolisesti, toteavat teräsrakenneteollisuus ja teräsrakentajat. Päästövähennyksiä varten on perattava läpi rakentamisen lainsäädäntö, rakentamiseen esitetyt ilmastoselvitykset sekä rakennusmateriaalien saamat erilaiset tuet.

  • Ammattitutkinnon monipuolinen sisältö kiinnostaa rakentajia

    Talonrakennusalan ammattilaisten täydennyskoulutuksessa edetään ryhmässä ja omaan tahtiin.

  • As Oy Kuopion Vislauksen rakennustyömaa on kiertotalouden hyvä esimerkki

    Suomi ei saavuttanut viime vuosikymmenen lopulla Euroopan unionin jäsenmaiden tavoitetta: 70 prosenttia rakennusjätteestä tulisi saada kierrätettyä, eli talteen ja uusiokäyttöön. Kierrätysosuus jätteestä oli vuosikymmenen taitteessa Suomessa vain runsaat 50 prosenttia, joten kirittävää jäi tälle vuosikymmenelle. Tavoitteena on, että vuoteen 2025 mennessä Suomi olisi rakennusjätteen kierrätyksen esimerkkimaa.

Lausunnot