Ajankohtaista

Autamme mielellämme myös henkilökohtaisesti – ota yhteyttä viestintäämme (yhteyshenkilöt oikealla) tai asiantuntijoihimme, jotka löydät henkilöstöhaun kautta. Ajankohtaisista asioista saat tietoa myös uutiskirjeistämme, jotka voit tilata suoraan sähköpostiisi.

Tiedotteet

  • ”En ole koskaan kierrättänyt, enkä kierrätä nytkään” – kannattaisiko kuitenkin?

    Raaka-aineiden ja energian hinnan nousu ovat tuoneet kiertotalouden lähemmäksi yhä useamman arkea. ”Kiertotalouden perusajatuksena on säästää energiaa ja luonnonvaroja sekä rahan kulutusta – ja jopa löytää uusia ansaintakeinoja”, sanoo Suomen ensimmäinen kiertotalousinsinööri Tuomas Kohvakka.

  • Turun toripaviljongeille Vuoden Teräsrakenne -palkinto (Mediatiedote)

    Vuoden Teräsrakenne kuuluu merkittäviin suomalaisiin arkkitehtuuripalkintoihin. Palkinnon saa arkkitehtonisesti korkeatasoinen sekä terästä ja muita metalleja rakentamisvaiheessa oivaltavasti hyödyntänyt rakennushanke. Riippumaton palkintolautakunta, jonka puheenjohtajana toimi tänä vuonna arkkitehti SAFA Juho Grönholm ALA Arkkitehdeista, valitsi Teräsrakenneyhdistykselle lähetettyjen ehdotusten joukosta Vuoden 2022 Teräsrakenne -palkinnon voittajaksi Turun toripaviljongit. Palkinto julkistettiin Helsingissä 23.11. Teräsrakenne-päivässä.

  • Mia Toivanen KIRA-kasvuohjelman ohjelmajohtajaksi (Mediatiedote)

    Hallintotieteiden tohtori Mia Toivanen on nimetty KIRA-kasvuohjelman ohjelmajohtajaksi kolmen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen 1.1.2023 alkaen. Toivanen siirtyy ohjelmajohtajan tehtävään Owal Group Oy:stä missä hän on osakkaana vastannut kiinteistö- ja rakentamisalan kehittämishankkeiden tuesta ja arvioinneista.

Blogi

RT:n blogin tuoreimmat julkaisut:

Lausunnot